5 opvallende zwembroeken trends van 2020

Kan jij ook niet meer wachten tot eindelijk die zon weer heerlijk gaat schijnen en je een duik kan nemen in het zwembad? Of relax je liever op het strand met een cocktail in je hand? Met onderstaande leuke heren zwembroeken ben je absoluut helemaal mee met de trends van 2020
 

De korte zwembroek

De korte zwembroek is terug van weggeweest. Denk hierbij aan zwembroeken die ongeveer tot op de helft van je bovenbeen komen, of iets hoger. Dit jaar mogen ze dus wel wat korter. Let wel op dat je je niet waagt aan een te strakke speedovorm, de korte zwembroek moet wel wat los zitten.
 

De grote merknamen

Merknamen mogen gezien worden op heren zwembroeken. Deze trend is gestart in 2016, en zet zich duidelijk verder in 2020. Een opdruk van een merknaam of logo mag subtiel, maar ook groot afgebeeld worden over de breedte of lengte van de zwembroek. Op deze manier maak je meteen je eigen fashion statement duidelijk. Alle stoere bekende merken hebben wel een zwembroek met hun logo erop, of typerende kleuren. Denk maar aan Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lacoste, Nike, Adidas, Ralph Lauren, Dsquared2 of Animaux Troupeau.

De leuke printjes

Een zwembroek hoeft niet altijd uit een effen kleur te bestaan. Af en toe mag het ook wel eens wat gekker. Met een leuke vrolijke all-over print zit je altijd goed. Meestal denken we dan aan een klein figuurtje die over de hele zwembroek terugkomt. Denk maar aan ananassen, bananen, palmbomen, flamingo's, kersen, ankers of gewoon een leuk patroon. Maar ook leuke quotes doen het altijd goed. Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt het terug in zwembroeken collecties van 2020.Ben je meer fan van bolletjes, streepjes of ruitjes? Ook deze all-time classics kunnen op iedere gelegenheid gedragen worden.


De gewaagde dierenprints

Deze had je vast en zeker wel zien aankomen. Waar vind je vandaag de dag nog winkels of webshops zonder kledingstukken bedrukt met dierenprints? Ook in de categorie zwembroeken kom je steeds vaker deze gekke print tegen. Denk maar aan jachtluipaarden, slangen en zebra's. Deze trend is misschien net iets gewaagder dan de anderen uit dit lijstje, maar daarmee zeker niet minder hip. Je steelt ongetwijfeld de show in zwembroeken met dierenprints. Onderscheid je van de kudde en straal kracht uit. 

De felle kleuren

Zwembroeken met felle kleuren zal je in 2020 vast en zeker vaak terugvinden. Je wordt er niet alleen instant happy van, de opvallende zwembroeken passen ook erg mooi op je zongebruinde huid. Voornamelijk de fluoriserende kleuren doen je huid extra stralen. Deze zwembroeken zal je vooral in het roze, geel, oranje en groen kunnen scoren. Een gouden regel: hoe feller, hoe beter. Ook andere opvallende kleuren zonder fluoriserend accent, die je met elkaar combineert, maken jouw zwembroek uniek.

Heb je het graag wat stoerder? Army green zwembroeken zijn een opkomende trend dit jaar. De legergroene kleur is makkelijk te combineren met verschillende huidskleuren en zorgt voor een extra stoere touch. Ze kunnen ook makkelijk naast het zwembad of het strand gedragen worden. Trek een t-shirt op je zwembroek aan en je kan meteen de stad doorkruisen. Deze trend komt erg vaak terug in collecties van 2020.
    05-05-2020 13:30     Comments ( 1 )
Comments (1)
 Ferdinand -  05-05-2020

Vette prints en leuk stuk! Nu nog hopen dat we naar de zon mogen dit jaar!🙈